Η ΕΘΝΙΚΟ – ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Η ΕΘΝΙΚΟ – ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Στους λαούς της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, του Η.Β. και της Γερμανίας

Σε όλα τα έθνη της Ευρώπης, της Ευρασίας, του Ειρηνικού και ολόκληρου του κόσμου...
Στα κινήματα «ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων» στις Η.Π.Α. και σε όλες τις πόλεις όλων των χορών...


 ΥΠΑΡΧΕΙ ENAΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

στο παρόν σύστημα

της Χρεοκρατίας, της Ευροκρατίας, της Εταιριοκρατίας, της Πλουτοκρατίας, της Οικονομικής Ολιγαρχίας, ή του Διεφθαρμένου και Φασιστικού Αστυνομοκρατούμενου Καπιταλισμού!

Αυτή η εναλλακτική ονομάζεται:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ

(που επίσης ονομάζεται Εθνικός Μαρξισμός, Εθνικός Κομμουνισμός ή Κοινωνικός Εθνικισμός)


Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ πρωτοαναπτύχθηκε στη Γερμανία μετά τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν η απάντηση στις παραλυτικές επιπτώσεις του υπέρογκου χρέους και της καταλήστευσης της περιουσίας που επέφερε η συνθήκη των Βερσαλλιών δηλ. την Ευρωπαϊκή ‘Αντάντ’ και τους διεθνής τραπεζίτες. Με δικό του τρόπο απαντούσε στο σύνθημα του Λένιν:
“Κάνε το ζήτημα των ανθρώπων, ζήτημα του έθνους και τότε το ζήτημα του έθνους θα γίνει ζήτημα του λαού!”
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ αναγνωρίζει όπως έκανε και ο Λένιν ότι το κρίσιμο ζήτημα για όλους τους λαούς και τα έθνη είναι η εξουσία του διεθνούς χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού, ο οποίος στις μέρες μας έχει μετατραπεί σε τερατώδες παράσιτο για τους λαούς όλων των εθνών.


Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ ενώνει την Εθνικιστική Δεξιά με την Σοσιαλιστική Αριστερά στη βάση ενός ενιαίου προγράμματος αλλαγής δίνοντας μια μοναδική λύση στο παραπάνω ερώτημα.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: το χρήμα ΔΕΝ εκδίδεται απευθείας από τις εθνικές κυβερνήσεις, αλλά μέσω δανείων από το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα και τις χρηματοπιστωτικές αγορές.
Η ΛΥΣΗ: να επαναθεμελιωθεί το κυρίαρχο δικαίωμα όλων των εθνών να παράγουν και να εκδίδουν χρήμα χωρίς να είναι αναγκασμένα να δανείζονται από τις διεθνείς τράπεζες και τις αγορές.
Αυτό μπορεί να συμβεί  μόνο μέσω της ολοκληρωτικής κατάργησης (ή της αυτοκαταστροφής!) του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος και τις αντικατάστασής του από πλήρως δημόσιες και κρατικής ιδιοκτησίας.

ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: θα έχουν το δικαίωμα να εκδίδουν δικό τους χρήμα και να το εισάγουν χωρίς τόκο στην πραγματική οικονομία, με άλλα λόγια να το βάζουν στα χέρια των ανθρώπων και όχι των ιδιωτικών τραπεζών.


Υπόψη: οι δημόσιες Εθνικές Λαϊκές Τράπεζες δεν έχουν σχέση με τις ονομαζόμενες ‘κεντρικές’ ή ‘εθνικές’ τράπεζες που λειτουργούν σε διάφορες χώρες σήμερα. Ακόμα και η Ομοσπονδιακή ‘Αποθεματική’ τράπεζα της Αμερικής δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα καρτέλ τεράστιων ιδιωτικών τραπεζών οι οποίες δανείζουν χρήματα στην κυβέρνηση για να εκδώσει Δολάρια.
Από πού θα βρίσκονται τα χρήματα των ΕΘΝΙΚΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ;


Σήμερα οι ιδιωτικές τράπεζες παράγουν το χρήμα  κυριολεκτικά από το τίποτα, απλά χρεώνοντας στους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς ως πιστώσεις δανεισμένες στους δανειολήπτες, έχοντας ως αποθεματικό μόνο ένα ελάχιστο κλάσμα αυτού του κεφαλαίου. Αν οι τράπεζες μπορούν να παράγουν χρήμα από το τίποτα, το ίδιο μπορούν να κάνουν και τα έθνη, όχι με σκοπό να παράγουν κέρδος από το χρέος και τους τόκους, αλλά για τους ανθρώπους.


ΟΧΙ, δεν είναι φαντασία. Ο Λίνκολν το έκανε εκδίδοντας τα λεγόμενα ‘Greenback’. Οι Βρετανοί το έκαναν εκδίδοντας τα ‘Bradley Bills’ για να χρηματοδοτήσουν τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και η Γερμανία το έκανε στις αρχές τις δεκαετίας του 1930’ μέσω των πιστοποιητικών εργασίας, οδηγώντας έτσι στην εξάλειψη της ανεργίας, εν μέσω της Παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης και παρά τον εμπορικό και οικονομικό αποκλεισμό της. Τελικά όλα αυτά έπαψαν λόγω της πίεσης των τραπεζών. ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.

Η ΕΘΝΙΚΟ-ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ

Για τις δημόσιες ΕΘΝΙΚΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – όχι στην φεουδαρχική σκλαβιά του χρέους κάτω από τις ιδιωτικές τράπεζες!
Για τα δημοκρατικά ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΪΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ– όχι σε κοινοβούλια και πολιτικούς μαριονέτες!

Η ΕΘΝΙΚΟ – ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ

·         Οργάνωση Τοπικών Λαϊκών Επιτροπών σε κάθε περιοχή, πόλη και επιχείρηση.

·         Σύσταση Εθνικών Λαϊκών Πολιτοφυλακών με σκοπό τη σύλληψη των πολιτικών μαριονέτων που υπηρετούν την Αυτοκρατορία του Χρήματος και δίωξη των εγκληματιών τραπεζιτών για κερδοσκοπία με δόλια μέσα με τις  χρεωμένες  περιουσίες και τα παράγωγα.

·         Εκλογή νέων Εθνικών Λαϊκών Συμβουλίων από τις Λαϊκές Επιτροπές.

·         Δημιουργία Λαϊκών Νομισμάτων σε επιμέρους επαρχίες και δήμους.

·         Δημιουργία ενός  νέου μοναδικού Εθνικού Λαϊκού Νομίσματος που θα ενοποιεί  τα τοπικά νομίσματα.

·         Κεντρικός έλεγχος της παραγωγής και διανομής του χρήματος στα χέρια των Εθνικών Λαϊκών Τραπεζών.

·         Απόρριψη των λεγόμενων ‘πακέτων διάσωσης’ των διεθνών τραπεζών, όπως η ΕΚΤ και το ΔΝΤ, τα οποία μονάχα επιβαρύνουν τις τράπεζες  με ακόμη  περισσότερα δάνεια. Τα χρέος δεν αποπληρώνεται με περισσότερο χρέος.

·         Αθέτηση του συνόλου των ‘εθνικών χρεών’ προς τις διεθνείς τράπεζες.

·         Κατάργηση όλων των περικοπών στις δημόσιες δαπάνες και των μέτρων λιτότητας, με τη χρήση δημόσια παραγόμενου χρήματος για την ανόρθωση των λαών και των οικονομιών τους και όχι επιστροφή δισεκατομμυρίων στις τράπεζες.

·         Σταμάτημα όλων των ιδιωτικοποιήσεων και της διαρροής δημόσιου χρήματος των εθνών.

·         Προώθηση ‘δι-εθνικών’ συνεργασιών και εμπορικών συμφωνιών με άλλα κράτη, έθνη και λαούς που επανακτούν την εξουσία και την κυριαρχία, από τις διεθνής τράπεζες.

·         Κατάργηση  του Δολαρίου και του Ευρώ. Έκκληση στον ελληνικό λαό να επαναφέρει τη Δραχμή, στον γερμανικό να επαναφέρει το Μάρκο και ο λαός των Ηνωμένων Πολιτειών να επαναφέρει το αντίστοιχο του ‘Greenback’ (το πρώτο χάρτινο νόμισμα που εκδόθηκε υπό καθεστώς δημόσιου ελέγχου και παραγωγής

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟ – ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ

ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΛΑΪΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ!

ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ!

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΜΩΝΑ!

ΚΑΤΩ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ!

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ!

Πηγαίνετε στην αρχική σελίδα για να διαβάσετε περισσότερα για την καταγωγή, την ουσία και τις σχέσεις του Εθνικού Μπολσεβικισμού.


Δείτε επίσης τον ιστότοπο του Εθνικού Λαικού Κόμματος του Η.Β. και διαβάστε το Νομισματικό Μανιφέστο για τους Λαούς.

Επικοινωνία
translated into Greek by EktorasNo comments:

Post a Comment